ZAKELIJK EVENT OF PRIVÉ FEEST

Wilt u een zakelijk event organiseren of een privé feest geven dat onvergetelijk is voor uzelf en uw gasten ? Dan bent u met entertainer Brandon Smeets hiervan verzekerd.

Of het nu gaat om kinder-, familie- of themafeesten, bruiloften, beurzen, recepties of bedrijfsfeesten, Brandon Smeets zorgt met zijn veelzijdigheid en brede reportoire ervoor dat aan uw event een magische tint gegeven wordt, waar in de toekomst nog lang over gesproken zal worden.

Naast een hoop acts met onder andere kaarten, ringen, touwen, ballen, geldbiljetten en munten weet hij zijn trucs zodanig te presenteren dat het een onvergetelijk samenspel wordt tussen uw gasten en Brandon Smeets. De garantie die hij u geeft is, dat u bij het tafelgoochelen met uw neus er bovenop mag zitten en nog steeds niet ziet hoe het een en ander allemaal mogelijk is.

 

 

 

 

       BEURZEN

SELECTEREN VAN DE JUISTE DOELGROEP

Tijdens beurzen is Brandon Smeets in staat om, na overleg met u te hebben gehad, de juiste doelgroep uit het voltallige publiek te selecteren.

 

MEER RENDEMENT

Met zijn goochelacts zorgt hij ervoor dat u meer klanten en meer gesprekken krijgt met uw doelgroep. Kortom, meer rendement uit uw beurzen en meer impact op de beursvloer.

Nederlands Nederlands Deutsch

Brandon Smeets   |   Copyright © 2015  |   Gerealiseerd door R2B2 Design & Communictions   |   Fotografie Foto Maas